Ett konditori i Borås med hög kvalité

Dåtid

Byttorps finbageri är ett bageri med lång tradition. Jag, Annicka Öst, har drivit verksamheten sedan 2002 och dessförinnan drevs det av samma ägare i 38 år.

Min utbildning består av Almåsgymnasiets treåriga program inom bageri och konditori här i Borås. Jag tillbringade min praktik på Byttorps Finbageri och på den vägen är det.

Vår bakverkstad

Här inne sker all vår tillverkning av bageri- och konditoriprodukter. Det är ett högt tempo när bagarna jobbar och de håller ordning på alla dagliga rutinerna som ska göras.

Vi bakar flera olika sorters matbröd. Ljust bröd som barkis bakar vi dagligen. Vi bakar surdegsbröd av vår egen surdeg, grovt, Levain, fruktbröd, frallor och trekanter. Vi har olika bakdagar, hör gärna med bagar’n vilken dag brödet är bakat, detta beror på jästiden och den längre baktiden, allt för att få fram alla goda aromer. Hos oss hittar du flera olika sorters frallor, dessutom grova och ljusa minibaguetter.

Vi skivar ditt matbröd snabbt och enkelt om så önskas.

Ring oss för mer information eller kom in till oss i butiken.

Butiken

Våra trevliga och kunniga butiksbiträden välkomnar er med rekommendationer om vad vi kan erbjuda. Vi säljer även en del servicevaror såsom mjölk, juice och pålägg.

Varje dag har vi ett extra förmånligt erbjudande till dig som kund. På tisdagar har vi exempelvis extrapris på kanelbullar.

Nutid

Idag jobbar jag tillsammans med fyra anställda. Tillsammans tillverkar vi och säljer bageri- och konditoriprodukter av hög kvalitet.

Vi har ett genuint engagemang för vår verksamhet och våra produkter, vilket vi hoppas att det märks när du handlar hos oss.